+31 55 3030 939 contact@maxxfinance.nl

Sale & Leaseback

Voor personen autos en bedrijfswagens in Gooium

Hoe werkt Sale & Leaseback voor personen auto’s en bedrijfswagens in Gooium

sale & leaseback in Gooium

Woont u in Gooium en beschikt u over een eigen personen auto of bedrijfswagen (geen lease)  met een minimale waarde van €1.000,- Dan kunt u gebruik maken van een Sale en Leaseback om snel over geld te kunnen beschikken.

Wanneer u op korte termijn geld nodig heeft dan is het niet eenvoudig om bij de bank in Gooium snel een krediet te kunnen regelen.

Een Sale and leaseback oplossing voor uw personen auto of bedrijfswagen maakt het mogelijk om snel over geld te kunnen beschikken. U verkoopt uw auto aan Maxxfinance en u huurt uw personen auto dan direct weer van ons terug. Daarmee komt er direct geld beschikbaar wat u voor andere zaken kunt gebruiken.

Sale & Leaseback VOORDELEN

  1. Geen BKR krediet registratie
  2. Geen schulden
  3. U blijft in uw auto rijden
  4. Terugkoop optie
  5. Betaal een vast bedrag per maand
  6. Snel geregeld, zeer korte procedure
  7. Soepele acceptatie
  8. Dezelfde nog het geld op uw rekening

 

Binnen 24 uur geregeld

Na acceptatie binnen één werkdag het geld op uw rekening

De sale and leaseback van uw personen auto/bedrijfswagen zorgt ervoor dat u snel over het geld kunt beschikken. Nadat u de overeenkomst getekend heeft wordt het geld direct aan u overgemaakt en staat het meestal gelijk op uw rekening. U kunt al een Sale & Leaseback afsluiten voor een personen auto of bedrijfswagen met een minimale waarde vanaf €1.000,- 

Een sale and leaseback voor uw auto is sneller en effectiever dan het afsluiten van een nieuwe lening of persoonlijk krediet.  Met onze Sale en Leaseback oplossingen voor personenauto’s en bedrijfswagens kunt u uw eigen auto blijven rijden en heeft u het eerste recht op terugkoop.

Geen BKR toetsing

Sale en Leaseback van uw auto zorgt ervoor dat u binnen een zeer korte tijd kunt beschikken over het geld dat dan weer kunt gebruiken voor andere zaken. Onze Sale en Leaseback oplossingen zijn in heel Nederland beschikbaar, ook bij u in Gooium.

Flexibele Lease Periodes

Bepaal samen met onze adviseur de Leaseperiode die past bij uw situatie.

Start hier uw aanvraag

Openingstijden Klantenservice

Ma t/m Vr : 09.00 tot 17.00 uur
Zat : 09.00 tot 16.00 uur

Telefoonnummer

+31 (0)55 303 0939

Adres

Sleutelbloemstraat 59
7322 AH – Apeldoorn

Start chat
Stel uw vraag via Whatsapp
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?