+31 55 3030 939 contact@maxxfinance.nl

Sale & Leaseback

Voor bedrijfswagens in Zaanstad
Ontvang direct geld en lease uw bedrijfswagen terug

Hoe werkt Sale & Leaseback voor een bedrijfswagen in Zaanstad?

ook  mogelijk in Zaanstad

Woont u in Zaanstad en beschikt u over een eigen bedrijfswagen (geen lease) of een wagenpark dat bestaat uit meerdere bedrijfswagens, dan kunt u in aanmerking komen voor een Sale en Leaseback oplossing.

Mogelijk vanaf €1.000,-
Een bedrijfswagen met een minimale waarde van €1.000,- kan al ondergebracht worden in een Sale en Leaseback constructie. Voorwaarde is wel dat de bedrijfswagen het eigendom is van u of uw onderneming.

Direct geld
De sale and leaseback van uw bedrijfswagen kan een grote bijdrage leveren aan de cashflow van uw bedrijf. Bent u in Zaanstad op zoek naar een mogelijkheid om uw bedrijfsresultaat te verbeteren dan biedt een sale en leaseback oplossing voor uw bedrijfswagen u de mogelijkheid om op zeer korte termijn over financiële middelen te beschikken.

U kunt al een Sale & Leaseback afsluiten voor een bedrijfswagen met een minimale waarde vanaf €1.000,-

Sale & Leaseback VOORDELEN

  • Direct geld op uw rekening
  • U blijft in uw bedrijfswagen rijden
  • Recht op eerste terugkoop
  • Soepele acceptatie
  • Alles binnen één dag geregeld

 

Binnen 24 uur geregeld

Na acceptatie binnen één werkdag het geld op uw rekening

Een sale en leaseback oplossing voor uw bedrijfswagen is sneller en effectiever dan het afsluiten van een financiering voor uw bedrijf. De sale and leaseback van uw bedrijfswagen zorgt ervoor dat u snel over het geld kunt beschikken. Nadat u de overeenkomst getekend heeft wordt het geld direct aan u overgemaakt en staat het meestal dezelfde dag nog op uw rekening.

Investeer in uw onderneming
Een Sale and leaseback oplossing voor uw bedrijfswagen maakt het mogelijk om snel over geld te kunnen beschikken. U verkoopt uw bedrijfswagen aan Maxxfinance en u leased het dan direct weer van ons terug. Daarmee komt er direct geld beschikbaar dat u weer kunt investeren in uw onderneming.

Ook mogelijk in Zaanstad
Sale en Leaseback uw bedrijfswagens zorgt ervoor dat het rendement van uw onderneming toeneemt omdat het negatieve effect van het zakelijk bezit van de bedrijfswagen van de balans verdwijnt.

Geen BKR toetsing

Sale en Leaseback van uw bedrijfswagen zorgt ervoor dat u binnen een zeer korte tijd kunt beschikken over het geld dat dan weer kunt investeren in uw onderneming. Onze Sale en Leaseback oplossingen zijn in heel Nederland beschikbaar, ook bij u in Zaanstad.

Flexibele Lease Periodes

Bepaal samen met onze adviseur de Leaseperiode die past bij uw situatie.

Start hier uw aanvraag

Openingstijden Klantenservice

Ma t/m Vr : 09.00 tot 17.00 uur
Zat : 09.00 tot 16.00 uur

Telefoonnummer

+31 (0)55 303 0939

Adres

Sleutelbloemstraat 59
7322 AH – Apeldoorn

Start chat
Stel uw vraag via Whatsapp
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?