+31 55 3030 939 contact@maxxfinance.nl

Sale & Leaseback

Voor personen autos in Zoetermeer
Ontvang direct geld en lease uw auto terug

Hoe werkt Sale & Leaseback voor personen auto’s in Zoetermeer?

ook  mogelijk in Zoetermeer

Woont u in Zoetermeer en beschikt u over een eigen auto (geen lease)  met een minimale waarde van €1.000,- Dan kunt u gebruik maken van een Sale en Leaseback om snel over geld te kunnen beschikken.

Wanneer u op korte termijn geld nodig heeft dan is het niet eenvoudig om bij de bank in Zoetermeer snel een krediet te kunnen regelen.

Een Sale and leaseback oplossing voor auto maakt het wel mogelijk om snel over geld te kunnen beschikken. U verkoopt uw auto aan Maxxfinance en u leased uw auto dan direct weer van ons terug. Daarmee komt er direct geld beschikbaar wat u voor andere zaken kunt gebruiken.

Sale & Leaseback VOORDELEN

  • Direct geld op uw rekening
  • U blijft in uw auto rijden
  • Recht op eerste terugkoop
  • Soepele acceptatie
  • Alles binnen één dag geregeld

 

Binnen 24 uur geregeld

Na acceptatie binnen één werkdag het geld op uw rekening

De sale and leaseback van uw auto zorgt ervoor dat u snel over het geld kunt beschikken. Nadat u de overeenkomst getekend heeft wordt het geld direct aan u overgemaakt en staat het meestal gelijk op uw rekening. U kunt al een Sale & Leaseback afsluiten voor een personen wagen met een minimale waarde vanaf €1.000,-

Een sale and leaseback voor uw auto is sneller en effectiever dan het afsluiten van een nieuwe lening of persoonlijk krediet.  Met onze Sale en Leaseback oplossingen voor personenauto’s kunt u uw eigen auto blijven rijden en heeft u het eerste recht op terugkoop.

Geen BKR toetsing

Sale en Leaseback van uw auto zorgt ervoor dat u binnen een zeer korte tijd kunt beschikken over het geld dat dan weer kunt gebruiken voor andere zaken. Onze Sale en Leaseback oplossingen zijn in heel Nederland beschikbaar, ook bij u in Zoetermeer.

Flexibele Lease Periodes

Bepaal samen met onze adviseur de Leaseperiode die past bij uw situatie.

Start hier uw aanvraag

Openingstijden Klantenservice

Ma t/m Vr : 09.00 tot 17.00 uur
Zat : 09.00 tot 16.00 uur

Telefoonnummer

+31 (0)55 303 0939

Adres

Sleutelbloemstraat 59
7322 AH – Apeldoorn

Start chat
Stel uw vraag via Whatsapp
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?