+31 55 3030 939 contact@maxxfinance.nl

Sale & Leaseback

Voor personen autos in 's-Hertogenbosch
Ontvang direct geld en lease uw auto terug

Hoe werkt Sale & Leaseback voor personen auto’s in ‘s-Hertogenbosch?

ook  mogelijk in ‘s-Hertogenbosch

Woont u in ‘s-Hertogenbosch en beschikt u over een eigen auto (geen lease)  met een minimale waarde van €1.000,- Dan kunt u gebruik maken van een Sale en Leaseback om snel over geld te kunnen beschikken.

Wanneer u op korte termijn geld nodig heeft dan is het niet eenvoudig om bij de bank in ‘s-Hertogenbosch snel een krediet te kunnen regelen.

Een Sale and leaseback oplossing voor auto maakt het wel mogelijk om snel over geld te kunnen beschikken. U verkoopt uw auto aan Maxxfinance en u leased uw auto dan direct weer van ons terug. Daarmee komt er direct geld beschikbaar wat u voor andere zaken kunt gebruiken.

Sale & Leaseback VOORDELEN

  • Direct geld op uw rekening
  • U blijft in uw auto rijden
  • Recht op eerste terugkoop
  • Soepele acceptatie
  • Alles binnen één dag geregeld

 

Binnen 24 uur geregeld

Na acceptatie binnen één werkdag het geld op uw rekening

De sale and leaseback van uw auto zorgt ervoor dat u snel over het geld kunt beschikken. Nadat u de overeenkomst getekend heeft wordt het geld direct aan u overgemaakt en staat het meestal gelijk op uw rekening. U kunt al een Sale & Leaseback afsluiten voor een personen wagen met een minimale waarde vanaf €1.000,-

Een sale and leaseback voor uw auto is sneller en effectiever dan het afsluiten van een nieuwe lening of persoonlijk krediet.  Met onze Sale en Leaseback oplossingen voor personenauto’s kunt u uw eigen auto blijven rijden en heeft u het eerste recht op terugkoop.

Geen BKR toetsing

Sale en Leaseback van uw auto zorgt ervoor dat u binnen een zeer korte tijd kunt beschikken over het geld dat dan weer kunt gebruiken voor andere zaken. Onze Sale en Leaseback oplossingen zijn in heel Nederland beschikbaar, ook bij u in ‘s-Hertogenbosch.

Flexibele Lease Periodes

Bepaal samen met onze adviseur de Leaseperiode die past bij uw situatie.

Start hier uw aanvraag

Openingstijden Klantenservice

Ma t/m Vr : 09.00 tot 17.00 uur
Zat : 09.00 tot 16.00 uur

Telefoonnummer

+31 (0)55 303 0939

Adres

Sleutelbloemstraat 59
7322 AH – Apeldoorn

Start chat
Stel uw vraag via Whatsapp
Deze Whatsapp dienst is uitsluitend bedoeld voor tekstberichten tijdens onze openingstijden. Mijn naam is Lara, waarmee kan ik u helpen?